Herman Zoetman

Zilverschoon 33, 3755 TH  Eemnes.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Niet aan de kant commentaar leveren, maar actief meedoen. Zo begon Herman in een ouderraad en medezeggenschapsraad en zo kwam hij ook in de politiek terecht. Van 1995 tot 2016 was hij raadslid en 6 jaar wethouder.

Herman Zoetman is geboren in 1956 in Enschede en studeerde elektrotechniek aan de HTS. Hij woont sinds 1982 met zijn gezin (vrouw en drie kinderen) in Eemnes. Hij heeft een technische achtergrond (Project Manager; System Engineer in de telecommunicatie).

Ruimtelijke ordening, bouwen, wonen en duurzaamheid zijn belangrijke interesse gebieden. Door te weten wat er speelt en door creatieve ideeën kun je in Eemnes heel wat bereiken. Je bereikt veel meer met overleg en samenwerking dan door juridische procedures. Zijn betrokkenheid bij de realisatie van De Minnehof, Gezondheidscentrum De Driesten en de ontwikkeling van de Zuidpolder waren cruciaal en succesvol.

Voor de komende jaren ziet hij mogelijkheden voor betaalbare senioren woningen op de locatie van De Hilt. Verder ligt er een bestuurlijke uitdaging voor Eemnes om te profiteren van de fusie van Laren, Blaricum en Huizen. Om Eemnes te verduurzamen zijn er tot nu toe alleen makkelijke oplossingen gekozen. We zullen verder moeten gaan en we moeten elke inwoner motiveren om mee te doen.

 


email aan VVD Eemnes: info@vvdeemnes.nl