Bastiaan Verhoef

Torenzicht 35, 3755 CA, Eemnes

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bastiaan is in 1978 in Apeldoorn geboren en opgegroeid in de Zaanstreek. Na ruim tien jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woont hij sinds 2011 in Eemnes. Samen met Desirée heeft hij twee kinderen: Wouter en Monica.

Sinds 2013 is Bastiaan lid van de VVD, niet om aan de zijlijn te staan, maar daar waar mogelijk te kunnen helpen. Bastiaan is twee jaar bestuurslid geweest van de VVD Eemnes en vervolgens VVD Blaricum-Eemnes-Laren.

Bastiaan is vanaf 2003 werkzaam in de financiële sector op het gebied van risico-inschatting. Hij heeft algemene economie en kwantitatieve financering aan respectievelijk de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam gestudeerd.

Hij is voor economische vrijheid en ondernemerschap waarbij de overheid een ondersteunende rol heeft en ingrijpt waar nodig. De overheid moet hiervoor efficiënt en effectief kunnen opereren. Voor Eemnes wordt dit de komende periode een belangrijk thema gegeven de voorgenomen gemeentelijke herindeling in het Gooi. Het is als Eemnes zaak om hierbij het dorpse karakter te behouden, maar ook proactief de dialoog aan te gaan. Het gaat uiteindelijk immers ook om ons bestuur.

 


email aan VVD Eemnes: info@vvdeemnes.nl