Monique van der Linde

 

Raadslid,

Rutgers van Rozenburglaan 12, 3755 HE Eemnes

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Monique is geboren en getogen in Eemnes. Na haar HBO studie heeft zij haar eerste werkervaring opgedaan in Frankrijk en Duitsland om in 2000 weer terug te keren naar Eemnes.

Sindsdien werkt zij als sales manager export voor een toonaangevende verpakkingsmachine fabrikant. Ze is getrouwd en heeft 2 dochters op de middelbare school.

In 2014 kwam Monique voor de VVD in de gemeenteraad. De liberale beginselen, vrijheid, verantwoordelijkheid, verdraagzaamheid, sociale rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid spreken haar erg aan. Met name het motto: werk moet lonen.

Met elkaar kunnen we veel bereiken. Buiten de box denken en de wil om elkaars standpunt te respecteren zullen daarvoor nodig zijn. De komende periode zal dit met name spelen met betrekking tot de bestuurlijke herindeling van het Gooi waar Eemnes nog steeds de mogelijkheid heeft tot het behouden van de samenwerking met Laren en Blaricum (waar VVD Eemnes voor staat)  of omzien naar andere samenwerkingspartners zoals Baarn, Bunschoten e.d.

 


email aan VVD Eemnes: info@vvdeemnes.nl