Marc Fokker

Marc is een bekende van de VVD in Eemnes. Hij woont hier al zijn hele leven en is altijd actief geweest in het Eemnesser verenigingsleven.

Met name bij de KPJ heeft hij in zijn jeugd in commissies en ook in het bestuur gezeten als penningmeester.

Na de middelbare schoolopleiding heeft hij de Landbouwschool gedaan in Utrecht.  Na een stage van een jaar  in USA op diverse graszodenkwekerijen  heeft hij het graskweekbedrijf van zijn ouders overgenomen.

Daarna heeft hij nog regelmatig kleine opleidingen en trainingen gevolgd in zijn vakgebied. Marc is ook al 20 jaar actief als bestuurslid van zijn branchevereniging.  

Daar hield hij nauwlettend in de gaten welke nieuwe regels en wetten er zouden gelden op zijn vakgebied.

 

In zijn dagelijkse werk is hij vooral te vinden in zijn kantoor vanwaar hij zijn bedrijf aan huis leidt. Maar ook de veldwerkzaamheden met de tractor hebben zijn liefde.

 Marc is lange tijd actief geweest als bestuurslid binnen de  VVD Eemnes als penningmeester.

Graag wil Marc meewerken aan een toekomstbestendig Eemnes op meerdere gebieden zoals bijv. woningbouw, CO2 neutraliteit van Eemnes, maar hij ziet vooral ook het belang in van een bruisend verenigingsleven in Eemnes.

De verenigingen verbinden ons met elkaar en daarom is dat zo belangrijk.   Ook vind hij dat de gemeente er moet zijn voor haar bewoners en niet tegen haar bewoners . 

We moeten vooral kijken naar wat wel kan in plaats van wat niet kan.  Dat geldt ook vooral voor ondernemers met nieuwe plannen. Samen kijken naar de toekomst.

  


email aan VVD Eemnes: info@vvdeemnes.nl