Marlies Polfliet

Burgercommissielid

Zilverschoon 28, 3755 TG Eemnes.

Marlies Polfliet, net Sara gezien, sinds 1990 woonachtig in Eemnes.

Vormt een gezin met Robbert-Jan van der Zwaan en de drie dochters in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar.

In het dagelijks leven neemt zij de financiële en personele administratie voor haar rekening bij een CNC-freesbedrijf in Weesp. Ook helpt zij mee in het Installatiebedrijf van haar partner dat gevestigd is aan de rand van Eemnes (Eembrugge). In verband hiermee is zij secretaris van de VVE Havenkwartier.

Als er tijd over is, is zij te vinden in haar moestuin op de Eemakker, waar zij voorzitter is.

Het laatste jaar is zij actief geweest als burgercommissielid voor de VVD in de gemeenteraad van Eemnes. Dit vergde nogal wat tijd waardoor de secretaris van de Eemakker haar behoed heeft voor een stortvloed van onkruid.

Ook in het verleden was Marlies maatschappelijk betrokken in diverse bestuursfuncties bij verenigingen, MR/GMR en de Ondernemerskring Eemnes.

Marlies vindt het belangrijk betrokken te zijn bij de maatschappelijke discussies in Eemnes en wil zich inzetten voor een innoverend dorp waarbij het dorpse karakter niet vergeten wordt. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan een saamhorig en maatschappelijk betrokken Eemnes.