Wat dacht je van de VVD Eemnes?

Je woont in Eemnes en voelt je daar ook thuis;

Je vindt de huidige politiek in Eemnes niet van deze tijd;

Je bent bij voorkeur tussen de 18 en 45 jaar (jong dus!);

Je bent min of meer uit het moderne liberale hout gesneden;

Je hebt tijd en je wilt je actief inzetten voor Eemnesser inwoners;

Je wilt je bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Eemnes tot een moderne, levendige, groene en duurzame gemeente waar iedereen graag wil wonen;

DAN is het tijd om je op te geven als lid van de VVD Eemnes en mee te gaan werken aan de verkiezingscampagne voor 2014. Dat kan op verschillende manieren, afhankelijk van jouw eigen interesse en eigenschappen of competenties. Juist nu kun je mee bepalen welke kant het met Eemnes op gaat en wat er in het verkiezingsprogramma komt te staan. En wie weet zit je in september 2014 voor de VVD Eemnes in de Raad.

VVD Eemnes is een onafhankelijke, liberale plaatselijke politieke vereniging die uiteraard nauwe banden onderhoudt met de landelijke VVD maar er een eigen politieke opvatting op na houdt . Die opvatting komt tot stand door en voor de plaatselijke Eemnesser bevolking.

Wil je meer informatie neem dan contact op met één van de fractie leden:

2 herman
Henk Zunnebeld,